Conditii

Conditii Rent A Car Targoviste

Conditii Rent A Car Targoviste

AUTOTURISMUL (MIJLOCUL DE TRANSPORT)

1. Autoturismul care este destinat inchirierii, este proprietatea firmei GUSTING COM SRL., a firmei de leasing care finanteaza acest autoturism sau dupa caz a oricarei alte persoane care are contract cu firma de INCHIRIERI AUTO, in acest sens.

ACTELE AUTOTURISMULUI (MIJLOCULUI DE TRANSPORT)

1. La bordul masinii (mijlocului de transport) inchiriat, actele acestuia sunt prezente in copie xerox, stampilate si semnate conform cu originalul, de catre reprezentantul firmei. Orice nelamurire poate fi clarificata cu administratorul firmei care raspunde de aceasta situatie.

DURATA CONTRACTULUI

1. Durata contractului este de 24 de ore, indivizibile, de la ora la care se face contractul de inchiriere, plus sau minus 2(doua) ore.
2. Daca intarzierea este mai mare de doua ore, se va anunta firma de INCHIRIERI AUTO pentru decalarea celorlalte programari si se va taxa suplimentar, in aceleasi conditii ca pentru o zi de inchiriere inscrisa in contract.
3. La dorinta clientului, contractul se poate prelungi cu conditia platii integrale a numarului de zile cu care se prelungeste contractul a garantiei aferente si a consemnarii modificarilor in contract. Modificarile in contract pot fi consemnate doar de administratorul firmei, in cazul in care clientul nu se poate prezenta la firma, modificari ce sunt valabile si fara semnatura clientului.
4. In situatia in care clientul refuza sa se prezinte la firma pentru a platii sumele ce rezulta din modificarea contractului, contractul este reziliat de drept si se pierde fondul de garantie.
5. Daca in situatia in care clientul depaseste numarul de zile inscrise in contract, nu anunta si nu vrea sa ia legatura cu firma proprietara a autoturismului inchiriat, autoturismul respectiv va fi dat in urmarire, se va incerca recuperarea acestuia prin metode specifice, va fi declarat ca fiind furat si se vor incepe formalitatile de incepere a urmaririi penale pentru infractiunile care prevad acest caz, sau a declansarii formalitatilor de actiune in instanta pe procedura civila. In aceasta situatie administratorul firmei poate recupera autoturismul, prin deschiderea acestuia cu a doua cheie si adus lasediul firmei, fara a se putea invoca furtul acestuia.

TARIFE PRACTICATE

1. Tarifele practicate sunt cele prevazute in oferta de servicii, INCHIRIERI AUTO, cu rezerva negocierii acestora, in functie de: numarul de zile de inchiriere, de bonitatea clientului, de fidelitatea clientului, tarife ce vor fi inscrise in contract si pentru care se vor intocmii toate documentele fiscale necesare.
2. Suplimentar fata de tariful convenit se mai percepe si o garantie (taxa de accident), pentru care nu se vor intocmi documente fiscale, care va fi returnata la sfarsitul perioadei de inchiriere si care va fi specificata in contract.
3. Plata zilelor de inchiriere precum si garantia , vor fi platite in avans , la semnarea contractului.
4. Datorita faptului ca numarul de zile de inchiriere inscrise in contract pot diferi de cele reale, ori in minus ori in plus, documentele legale se vor intocmi la sfarsit: facturachitanta. In toata aceasta perioada suma platita va fi lasata la firma in custodie, acest paragraf tinand loc si de proces verbal de lasare in custodie.
5. In tarif sunt incluse asigurarile RCA, FULL CASCO, precum si intretinerea autoturismului.
6. In tarif nu sunt incluse: solutiile de spalat parbrizulcombustibilul, precum si amenzile de circulatie intocmite clientului.

ROVIGNETA

1. Rovigneta sau taxa de drum este inclusa in pretul inchirierii, indiferent de perioada de inchiriere .

TARIFELE SUPLIMENTARE SE APLICA IN SITUATIILE DE MAI JOS:

1. Daca din vina clientului s-a produs o avarie autoturismului inchiriat, duce la pierderea garantiei. Daca autoturismul avariat nu poate fi adus in reparatie pe roti, atunci clientul suporta si transportul pe platforma.
2. Daca din vina clientului, autoturismul inchiriat sufera o avarie totala, clientul este obligat in afara de pierderea garantiei si la o plata suplimentara ce este egala cu prima de asigurare pentru un an, iar in cazul in care autoturismul este in leasing si la plata a doua rate de leasing, respectiv timpul necesar derularii formalitatilor de despagubire.
3. Daca din vina clientului s-a produs o avarie autoturismului inchiriat si acesta trebuie introdus in reparatie, clientul pierde garantia iar contractual va fi reziliat. In acest caz la dorinta expresa a clientului i se poate pune la dispozitie o alta masina si se intocmeste un alt contract de inchiriere, in conditiile initiale, respectiv cu obligatia de a se plati zilele de inchiriere si fondul de garantie aferent.
4. In caz de defectiune a autoturismului in timpul exploatarii de catre client pe durata derularii contractului de inchiriere, defectiune ce nu depinde de client, i se va pune la dispozitie un alt autoturism din aceiasi clasa, pana la remedierea defectiunii.
5. Disparitia sau deteriorarea unor parti componente ale masinii in interior sau in exterior, duce la pierderea garantiei.
6. Masina murdara: 25 RON. In cazul in care din motive obiective masina a fost preluata de catre client fara a fi cosmetizata, clientul nu are nici o obligatie.
7. Masina cu deteriorari vizibile: parti ale caroseriei lovite, faruri sau stopuri crapate, parbriz, luneta crapate, jante lovite, capace roti lipsa, cauciucuri deteriorate, din alte cauze decat accident, duce la plata lor de catre client sau la pierderea garantiei.
8. Autoturismele folosite in sistem RENT A CAR, au asigurari RCA si FULL CASCO dar aceasta nu scuteste clientul in totalitate de plata unor sume care reprezinta fransiza CASCO care se plateste la terminarea reparatiei aferente.
EU CLIENTUL SAU REPREZENTANTUL ACESTUIA ORI UTILIZATORUL AUTOTURISMULUI INCHIRIAT SUNT DE ACORD CU ACESTE SPECIFICATII SI MA OBLIG IN ASTFEL DE SITUATII LA PLATA DESPAGUBIRILOR AFERENTE, IN URMA ANALIZEI CAZULUI.
Pentru parasirea tarii mai sunt necesare asigurari suplimentare de furt auto in strainatate. Acest lucru se poate face doar cu acordul proprietarului si se tarifeaza cu 15 euro, suplimentar, fata de tariful de baza, caz in care se inmaneaza clientului toate documentele autoturismului, in original.

DESPAGUBIRILE IN CAZ DE ACCIDENT

1. Asigurarile acopera toate daunele din evenimente rutiere, care sunt provocate de alt participant la trafic, cu conditia intocmirii tuturor formalitatilor legale, de catre agentul constatator de pe raza localitatii unde s-a produs evenimentul, sau dupa caz de intocmirea formularului de constatare amiabila.
2. Asigurarile nu acopera daunele provocate din erori de pilotaj, zgarieturi, capace roti sparte sau pierdute, pana de cauciuc, etc.
3. Asigurarile nu acopera defectiunile provocate la motor sau subansamblele acestuia, la sistemul de directie sau la sistemul de franare, care sunt cauzate din vina clientului, datorate unei exploatari necorespunzatoare, certificate de catre atelierele autorizate.
4. Asigurarile nu acopera daunele provocate in accidentele produse de catre client, ca urmare a consumului de alcool, droguri sau a oricaror alte substante interzise. In aceste cazuri clientul sau utilizatorul va suporta consecintele legale ce se impun in astfel de situatii si toate cheltuielile de reparatie, inclusiv zilele de stationare.
5. Asigurarile nu despagubesc furtul autoturismului lasat descuiat si nesupravegheat. In caz de furt clientul trebuie sa prezinte proprietarului cheia de contact care i s-a inmanat la plecare.
6. Asigurarile nu despagubesc furtul din autoturism a obiectelor de valoare, a banilor, precum si a oricaror acte de valoare sau a documentelor de plata. NU LASATI IN AUTOTURISMUL NESUPRAVEGHEAT ASEMENEA OBIECTE.
7. Pe durata contractului, clientul este raspunzator de toate daunele produse unor terti, in cazul in care acestia au pretentii suplimentare, sau in cazul in care valoarea pagubelor depaseste valoarea sumei asigurate.

CONDITII DE INCHIRIERE A UNUI AUTOTURISM

1. Autoturismul inchiriat poate fi folosit doar cu respectarea stricta a legislatiei in vigoare, a tuturor modificarilor, hotararilor sau reglementarilor ce completeaza sau modifica, dupa caz, legislatia rutiera.
2. Autoturismul inchiriat poate fi folosit numai de catre persoana semnatara a acestui contract sau in cazuri speciale de catre o persoana imputernicita de acesta, care va fi specificata in contract.
3. Este interzisa vanzarea, subanchirierea sau lasarea drept gaj a autoturismului inchiriat.
4. Autoturismul inchiriat nu poate fi condus de catre conducatori auto incepatori !
5. Autoturismul inchiriat poate fi folosit doar in scopuri personale. Este interzisa folosirea acestuia la transportul de marfuri periculoase sau interzise de lege.
6. Este interzisa participarea cu autoturismul inchiriat la intreceri, raliuri ori competitii de viteza (in aceste situatii se pot petrece evenimente rutiere cu consecinte deosebit de grave si autoturismul poate fi deteriorat). Daca in urma acestor activitati se descopera uzuri anormale ale cauciucurilor sau sistemului de directie ori franare, clientul va pierde garantia.
7. Autoturismul va fi predat clientului de catre firma de RENT A CAR in bune conditii tehnice si estetice, eventual cu rezervorul de combustibil plin, specificatii ce vor fi trecute in contract.
8. EU, CLIENTUL, MA OBLIG PRIN SEMNAREA ACESTUI CONTRACT, SA PREDAU AUTOTURISMUL INCHIRIAT, LA SFARSITUL CONTRACTULUI IN TERMENII ACESTUIA, IN STAREA INITIALA IN CARE L-AM PRELUAT.
9. Orice modificare a starii in care s-a preluat si starea in care s-a predat autoturismul, prin lovire, distrugere, deteriorare, cu inventarul sau cu rezervorul de carburant incomplete, duce la pierderea totala sau pertiala a fondului de garantie constituit.

Masini Inchiriate Pret ? Cauti masina de inchiriat in Targoviste

Vrei un pret corect ? Punctualitate si seriozitate la preturi corecte pentru inchirieri auto in Targoviste !!I